Home&Design

Ez a tökéletes nappali berendezésének titka a szakértők szerint

A nappali otthonunk szíve, tökéletes hely a vendégek fogadására, beszélgetésekre, nap végi pihenésre, vagy éppen akár egy kis dolgozáshoz is.

Hogyan rendezzük be a nappalit?

A DFS, bútorgyártó cég felmérése szerint az emberek 56%-a úgy érzi, nem tökéletes a nappalija valami nincs rendben vele, 36%-uk viszont nem tudná megmondani, pontosan mi is a probléma. A fő cél, hogy ne csak jól nézzen ki otthonunk egyik legfontosabb szobája, de pontosan ennyire jól is érezzük magunkat benne. Pippa Jameson, lakberendezési szakértő osztotta meg tippjeit, amivel akárki otthonossá és kellemes hangulatúvá varázsolhatja nappaliját. Olvass tovább a tippekért!

1. Ne kövesd a tömeget, koncentrálj a funkcionalitásra! A közösségi média könnyedén elhitetheti velünk, hogy otthonunknak egy bizonyos módon kell kinéznie, ami talán nem is illik személyes stílusunkhoz. Nagyon fontos, hogy átgondoljuk, mennyi időt is töltünk általában a nappaliban és milyen funkciót is tölt be az életünkben. „Szobáink multifunkcionalitása fontosabb, mint valaha, ezért elengedhetetlen, hogy a nappali bútorai megfeleljenek ennek a kritériumnak. Fontoljuk meg, mikor és hogyan is fogjuk használni a szobát, majd ehhez mérten rendezzük be, ahelyett, hogy az éppen aktuális trendeket követnénk!" - tanácsolja Pippa - „Válasszunk praktikus háztartási eszközöket és többfunkciós bútorokat. Egy kihúzható asztal például remek ötlet, hiszen kényelmes étkezőasztalként, de akár helytakarékos irodai asztalként is funkcionálhat."
Kattints a további képekért!

Ha a nappali kialakításáról van szó, a megfelelő színpaletta kiválasztása az egyik legfontosabb lépés. Valószínűleg ez fogja meghatározni a tervezés egész menetét és a hangulatot otthonod legforgalmasabb helyiségében egyaránt.

Leadfotó: Unsplash, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...