Csodaszer a fürdőszobából - 5+1 dolog, amire használhatod az öblítőt mosáson kívül

Csodás illatot kölcsönöz a ruháinknak, de emellett még számos háztartási problémára lehet megoldás. Íme 6 dolog, amire használhatod az öblítőt a mosáson kívül.

Alapkellék

Míg régen elegendő volt egy mosószappan és melegvíz használata, úgy manapság már szinte el se tudnánk képzelni a ruhák tisztítását öblítő nélkül. Ez a csodafolyadék olyan kellemes és frissítő illatot kölcsönöz az anyagoknak, amiről nehéz lenne lemondani. Na de a jó tulajdonságai itt még nem érnek véget. Gondoltad volna, hogy az öblítő számos egyéb dologra is használható egy háztartásban? A bien.hu összeszedett 6 ilyet, kattints a galériára!

1. Dugulás elhárításra - 1/4 bögrének megfelelő adag öblítőt önts a lefolyóba, majd lassan adagolj hozzá forró vizet, lehetőleg minél többet (úgy kábé 2-3 literre lesz szükséged). A meleg víz és a csúszós hatású öblítő együttese szép lassan feloldja a szennyeződéseket, és pár percen belül ismét használható lesz az eldugult mosogatód.
Kattints a további képekért!

A tévhitekkel ellentétben az ünnepek végeztével sem kell elbúcsúznunk a mikulásvirágoktól. Megfelelő gondoskodással továbbra is a lakásunk ékei lehet.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: bien.hu

Oldalak