Hirdetés

Tedd boldoggá a lakásod, te is boldogabb leszel

Az nem elég, hogy felújított, tiszta vagy dizájnos az otthonod, ettől még nem feltétlenül boldog, már a tudomány szerint. Létezik ugyanis egy kutatás, ami rájött arra, milyennek kell lennie a lakásodnak, hogy valóban boldoggá tegyen téged.

Zöld vagy sárga színű falak

A szivárvány összes színe közül állítólag ez a két szín váltja ki belőlünk a legnagyobb boldogságérzetet. Elég bátor választás mindkettő, ezért az is elég, ha a négy falból csak egyet festesz be színesre, a többit fehéren hagyod.

Friss virágok

Bár szerintünk nincs annál szomorúbb (vagy nem érződik nagyobb pénzkidobásnak), mint kidobni a kiszáradt virágokat, mégis fogjuk fel inkább úgy, mint egy befektetést a boldogságunkba. Ha pedig érezzük magunkban az erőt és elhivatottságot a folyamatos gondozásukra, válasszuk a cserepes verziókat.

Szentimentális fotók

Ha az éjjeli szekrényed tele van könyvekkel és vizespoharakkal, ideje, hogy változtass kicsit. Csinálj helyet néhány családi fotónak, a kutatás szerint ugyanis ha érzelmes fotókat nézegetsz elalvás előtt vagy ébredéskor, sokkal nyugodtabb és pozitívabb napod lesz.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!