Home&Design

Csak 28 éves, de már ilyen villákat énekelt össze magának a sztár

Ő az egyik leggazdagabb a korosztályában.

Korai hírnév

Taylor Swift neve 2006-ban robbant be a köztudatba, az akkor cuki szőke lány azóta már felnőtt nő, aki számos díjat nyert már. A fiatal énekesnőért tinédzserek milliói rajonganak, és alig van olyan száma, amit ne ismerne és szeretne mindenki. A tehetséges sztár nem csak énekelni, de dalszövegeket írni is nagyon jól tud, bár a sajtó többször is kikezdte, miután elárulta hogy magánéletéből merít ihletet a dalszövegeihez. Ennek ellenére a sikere töretlen, és elképesztő ingatlanok vannak a tulajdonában.

A lakásokért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Home&Design
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.