Home&Design

Ezek a rovarok okozzák a legtöbb problémát hazánkban

Itt a lista a legveszélyesebb élősködőkről.

Para-zita az országban

Egy friss kutatás során 10 ezer embert kérdeztek meg hazánkban arról, mely rovarokat kedvelik a legkevésbé. A választási lehetőségek között olyan, egyébként is népszerűtlen kártevők szerepeltek, mint például a kullancs, az ágyi poloska vagy a büdösbogár, ezek az élősködők pedig sajnos egyre inkább elszaporodnak az országban. A vizsgálat résztvevőinek fele valamely parazitára adta le voksát, így az első három helyezést azok a bogarak szerezték meg, melyek vérrel táplálkozva fejlődnek. Ezek valamelyikével bármilyen hétköznapi szituációban találkozhatunk, legyen szó kirándulásról, munkába buszozásról, moziról, vagy csupán egy jónak ígérkező alvásról.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Home&Design
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.