A projektor nem csak az iskolába való - Igazi design kütyü az otthoni mozizásért

Lézer fényforrással és modern, stílusos megjelenésével a nappali dísze lehet. (x)

Vidd haza az élményt!

Moziélmény a lakás bármely pontján? A konyha falára vetített receptek? Romantikus filmezés a kádban? A trendteremtő EF-100W/B projektor a dizájn és a technológia ötvözésével született meg, azokat célozva, akik számára a megbízhatóság és a megjelenés egyaránt fontos. A lézerprojektor lekerekített élei, részben rejtett objektívje és a merész színkombinációi miatt jól mutat a lakás bármely pontján.

Aprócska és stílusos

Az alig 2,7 kilós, leghosszabb élén is alig 23 centiméteres Epson EF-100 fehér és ezüst (EF-100W), illetve fekete és réz (EF-100B) variációkban kapható. A design különlegességét a kontrasztos színek és a bőrhatású felületek adják. Az Epson a projektorhoz illő, újragondolt távirányítót is tervezett a készülékhez, ami amellett, hogy stílusos, minden korábbinál egyszerűbben kezelhető lett.

Papp Linda, belsőépítész és lakberendező szerint: „Életünk során a vizuális élményeink a legmeghatározóbbak, és otthon is erre van igényünk. Ezt különféle módokon lehet kielégíteni: van, aki olyan magasszintű építészeti tereket kreál maga köré, amivel már önmagában kielégül a vizuális élményigénye, de akadnak, akik képeket nézegetnek a falon, vagy műtárgyakat helyeznek el otthonukban. A legtöbben televizuális élményeket gyűjtenek filmek és egyéb mozgóképek nézésével. Hogy a belső terek harmonikusak maradjanak, a hagyományos kijelzős megoldásnál esztétikusabb lehet egy kicsi és szép projektor, mely nem bontja meg a tér harmóniáját, mert kikapcsolt állapotban nem kell egy hatalmas fekete téglalappal elcsúfítani az életterünket.”

Úgy, ahogy akarod

A projektor a lézer fényforrásnak, valamint az oldalt elhelyezett szellőzőknek és tápbemenetnek köszönhetően bármilyen tájolásban elhelyezhető, és bármilyen szögben képes vetíteni. Így szabadon eldönthetjük, hogy a falra, a mennyezetre vagy a padlóra irányítjuk.

Az EF-100 beépített Bluetooth csatlakozóján keresztül könnyedén párosítható hozzá vezeték nélküli hangfal, a beépített hangszínszabályozó az általános, a beszéd, a zene, illetve a filmes módokkal rendelkezik. Az akár 380 cm-es képátlóval használható, 2000 lumen fényerejű minilézer fényforrás még azokban az esetekben is élénk, részletgazdag színvilágot biztosít, ha nincs teljesen sötét a szobában.

A lézer fényforrás előnye továbbá az akár 20 000 órás használat, az alacsony hőmérséklet és az ennek köszönhető halkabb működés, illetve a gyors be- és kikapcsolás lehetősége, aminek köszönhetően nem kell várni a lámpa bemelegedésére sem.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!