Home&Design

Ezzel az egyszerű módszerrel kiűzheted a rossz energiákat az otthonodból

Mindenkinek vannak jó és rossz periódusai az életben. Utóbbiaktól viszont akár egy szempillantás alatt megszabadulhatunk, másra nem is lesz szükségünk csak egy kis zsályára vagy tömjénre.

Füstölés

Az otthonunk ott van, ahol szeretnek minket – tartja a mondás. Azonban az a hely is az otthonunk, ahol a lelkünk a legjobban érzi magát. A lelkünk energiái ugyanis szétáradnak a környezetünkben és betöltik annak minden zegzugát. Hangulatunk – legyen az akár jó, akár rossz – nagymértékben befolyásolja környezetünk rezgésszintjét, így ha éppen rossz időket élünk meg, vagy elmérgesedik a viszony a házasságunkban, esetleg betegségek kínoznak minket, akkor az a környezetünkre is rányomja a bélyegét. Éppen ezért nagyon fontos, hogy bizonyos időközönként ne feledkezzünk el otthonunk energiáinak megtisztításáról sem. Ennek egyik módja, ha füstölőt, tömjént vagy zsályát égetünk. Mind a füstölők, mind pedig a zsálya és a tömjén tökéletes ahhoz, hogy megtisztítsuk otthonunk energiáit. A zsálya, a tömjén és a füstülő tökéletes arra, hogy kiűzzön mindennemű negatív energiát, bármilyen helyiségről is legyen szó. Mielőtt azonban égetni kezdenénk, nyissuk ki az ablakot/ablakokat. Így nemcsak a füst tud távozni, de a szükségtelen energiák is.

füstölő zsálya ezotéria

Lapozz tovább, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Elsőre nehéz elképzelni Katalinról, hogy Vilmoson kívül más férfi is fel tudja kelteni az érdeklődését, pedig így igaz: a walesi hercegné fejét titkon egy sármos milliárdos csavarta el.
Utazás
Ha azt hitted, december második felében is fogvacogtató hideg és hamisítatlan téli időjárás honol majd Magyarországon, akkor bizony előre ittál a medve bőrére.
Sztárok
A színész-producer az esélytelenek nyugalmával készült a mérkőzésre. Brasch nem is teketóriázott sokat: egy ponton kőkemény támadást indított riválisa ellen, akinek esélye sem volt védekezni.