Ne vidd haza! 7 tárgy, amivel kártékony energiák jutnak az otthonodba

Jobb, ha távol tartod ezeket az otthonodtól!

Miért kvártélyoznád be a negatív energiát?

A Feng Shui nem csak azt mondja ki, melyek a jótékony színek, anyagok, minták és a helyes térelrendezés. Nagymértékben fektet hangsúlyt a tárgyakra is. Nem szabad elfeledkezni a tényről, hogy minden rendelkezik egy sajátos energiával, esetleg egy olyannal, amivel a használója töltötte fel. Éppen ebből kifolyólag nem árt kétszer is meggondolni, mit kívánsz bevinni a lakásba, mert vele együtt lazán beköltözteted a negatív energiát is. Minden olyan tárgy, amihez negatív személy vagy élmény kapcsolódik, jobb, ha kívül marad a következő 7 tárggyal együtt:

1. Törött holmik

A Feng Shui szerint a törött tárgyak megtörik a chi-t, az életerőt és így vele együtt a pozitív energiákat. Ezért nem szerencsés törött tárgyakat vinni haza még akkor se, ha így is jól mutat, vagy azt mondod, majd csinálsz belőle valamit. Ezért nem olyan ajánlatos olyan tükröt vásárolni, ami repedezett vagy törött dizájnos. Semmilyen sérült tárgyat nem szerencsés hazavinni.

2. Lopott tárgyak

Ne értsd félre, senki sem állítja, hogy lopsz. Ugyanakkor lássuk be, nagyon csábító lehet egy olyan termék áron aluli megvásárlása, ami „leesett a kamionról” vagy akár azok a parfümök, telefonok, amiket az aluljáróban adnak fél áron kis táskából. Érthető, hogy spórolni szeretnél, de jobb ha, tudod, hogy az ilyen terméken kártékony energiák vannak, hiszen csalás, hazugságok, vagyis negativitás tapad hozzá. Ezt szeretnéd haza vinni? Érdemes elkerülni a lopott tárgyakat vagy azokat, amelyeknek nem ismered az eredetét.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!