Home&Design

Virágba borul az orchidea, ha így ápolod - Egyszerű tippek

Ha ezt a pár dolgot követed, az orchideád virágba borul és lakásod ékessége lesz.

Az orchidea lesz lakásod ékessége

Az orchidea különleges növény, ami hangulatában is feldobja otthonod. Ám igen kényes, ezért érdemes pár dologra nagyon odafigyelni vele kapcsolatban. Ha ezeket a tippeket megfogadod, növényed virágba borul és csodaszép dísze lesz lakásodnak. Ha pedig egy olyan helyre vágysz, ahol több ezer virágzó orchideát láthatsz egyszerre, érdemes kilátogatni a Gardenexpo társrendezvényére, az Orchidea ünnepre.

Öntözés

Az orchidea nem szereti a száraz levegőt, mert magasabb páratartalomhoz szokott, ezért érdemes minden nap permetezned szobahőmérsékletű vízzel. A cserépben lévő ültetőanyag mindig legyen egy kicsit nedves, de figyelj rá, hogy alatta soha ne álljon a víz. Ahogy melegszik az idő, a növényt is egyre gyakrabban öntözd, akár hetente kétszer is lehet.

fotó:gardenexpo

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.