Soha ne tegyél szőlőt a mikróba- Igazi katasztrófához vezethet

Az érdekes jelenségről a kutatók egy videót is megosztottak. Ezt figyeld!

Kinek jutott eszébe?

Az ízletes őszi gyümölcsről már tudjuk azt, hogy az alakunkra is "veszélyes", hiszen igen magas a cukortartalma, azonban van még egy ennél is fontosabb dolog: soha ne mikrózd meg! Bár senki sem feltételezi azt, hogy ilyenre vetemednél, azért mégis fontos tudnod, hogy szigorúan tilos ezt a gyümölcsöt a mikróba tenni, ugyanis szó szerint plazmát köp. Ez mit jelent? Azt, hogy a szemek reakcióba lépnek egymással és egyszerűen másodpercek alatt lángra kapnak, ami képes egy kisebb lakástüzet is okozni. Lapozz az elképesztő videóért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!