Mautner Zsófi részletfizetéssel turbózta fel konyháját a járvány miatt

Mautner Zsófi egy letisztult, elegáns konyhában készíti a csodálatos ételeket, a magyar gasztroélet kiemelkedő alakja kivételt tett és beengedte a kíváncsi nézőket az otthonába.

Felértékelődött az otthon készített étel

Mautner Zsófi pedig abban hisz, hogy az otthoni főzés soha nem volt még olyan fontos, mint a mostani, kihívásokkal teli időszakban.

Speciális részletfizetési lehetőséggel élt Mautner Zsófi, aki nem meglepően konyhai gépparkját frissítette fel. „A szuperkrémes, selymes állagú zöldségpürék, kencék, krémlevesek titka többek között a nagyon erős teljesítményű turmixgép. Nekem volt egy, ami több mint húsz évet kibírt, de sajnos tavaly nyáron eltört. Mindig halogattam egy új beszerzését, azért ez elég nagy kiadás, de ezzel a lehetőséggel most beruháztam egybe” – mondta a népszerű gasztroblogger.

Mautner Zsófi konyhája

„Miután megérkezett a turmixgép, rögtön kipróbáltam és készítettem egy sült zellerhumuszt. Szezonális, egészséges és még azok a családtagok is imádják, akik csak barátkoznak egy-egy húsmentes étellel. Gránátalmával, sült almával, gesztenyével, ropogós zsályával és egy kis chilivel ajánlom tálalni.” A gasztrocsillag tehát mindenkit arra buzdít, hogy ebben az időszakban tapasztalja meg, mennyire zseniális eredményeket hozhat az otthoni főzés, és azt is, mennyire fontos a minőségi konyhafelszerelés, ami egy életen át hű társunk lehet.

Leadfotó: Red Lemon

Oldalak

Szólj hozzá Te is!