Felejtsd el a hagyományos járólapot - új trend hódít

Ideje frissíteni a lakást egyedi, tartós és stílusos járólapokkal. Ezeknek az új trendeknek extra modern padlót varázsolhatsz a konyhába és a fürdőszobába.

Új járólap trend

Nagy, fa megjelenésű deszkák, merész, modern minták és alakzatok - így lehetne jellemezni az új, 2021-es járólap trendeket, amelyek főként a konyhában és a fürdőszobában mutatnak jól. Tarol majd a márvány, a "köves", a marokkói stílus, színek tekintetében a hideg, neutrális árnyalatoké a főszerep (fekete, fehér, szürke, világoskék, bézs), formák terén pedig a hatalmas geometriai alakzatok lesznek porondon.

A stílus - márvány, "köves" és fa

A "köves" megoldás nem csupán a konyhában, de akár a kertben is remekül mutathat. A fa stílusú járólapot inkább a konyhában és az étkezőben (valamint a nappaliban) alkalmazhatjuk, míg a ridegebb márványmintát a fürdőben lehet leginkább kamatoztatni a letisztult, minimalista design miatt.

A színek - neutrális

Míg a hálószobában idén az erőteljes, sötét árnyalatok - mint például a kék - hódítanak, addig a járólapoknál a konyhában és a fürdőben a neutrális színek és a fekete van porondon.

Minták - geometriai alakzatok, marokkói stílus

A geometriai alakzatok mellett minták tekintetében nagyon népszerű a marokkói stílus, amelyből találsz letisztultabb és eklektikusabb változatot is.

Elég csak jól használni a fényeket, a színeket a rétegzést, valamint a tükröket és máris tágasabb hatású szobát kapunk eredményül. Mutatjuk, hogyan csináld.

Fotók, leadfotó: OBI, Praktiker, Otthon Depo, 123rf

Oldalak