Világítsd be a lakást - Ezek az idei szezon legnépszerűbb lámpa trendjei

Házat vagy lakást újítasz fel, vagy csak szeretnéd feldobni az otthonodat egy új lámpával? Ha az alábbi összeállításunkból választasz, igazán egyedivé teheted a teret. Vess egy pillantást az idei trendekre, meríts inspirációt a Bonami szakértőinek tippjeiből és kezdődhet a felújítás.

Füstös hatású üveg lámpa

A füstös tónusú üveg lámpák elegánsak, stílusosak és egyben újszerűek is. A szürke és színes üveg finom vonalaiban van valami szokatlan, ami egyedivé teszi a belső teret. A borostyán különböző árnyalatai is trendinek számítanak idén ősszel, amelyek meleg benyomást keltenek. A színárnyalatok között nagy a különbség, így különösen oda kell figyelni, hogy passzoljon az adott szoba stílusához. Az üveg csillárok a nappaliban vagy a hálószobában néznek ki a legjobban, modern vagy glamour díszítéssel kiegészülve.

lámpa, trend, bonami, őszi, szezon, világítás

Lámpa természetes anyagokból

Az idei év egyik legnagyobb trendjei a gyengéd természetes anyagok, amelyek bármely stílusú otthon számára tökéletesek. A bambusz, rattan, juta, parafa vagy a faegyre népszerűbbek. A Good & Mojo márka kínálatában például találhatóak természetes lámpatesteket, amik környezetünk tiszteletben tartásával hoznak létre gyönyörű világítást.

lámpa, trend, bonami, őszi, szezon, világítás

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: Bonami

Oldalak

  • 1
  • 2