Így spórolhatsz a lakásodon – Erre az 5 dologra nem érdemes költened

Amikor új lakásba, vagy új albérletbe költözöl, vagy egyszerűen csak fel szeretnéd frissíteni az otthonodat pár új holmival, könnyű átesni a ló túloldalára. Veszel ezt-azt, néhány apróságot, a végösszeg azonban kijózanító tud lenni. Megmutatjuk, mi az az 5 dolog, amire felesleges sokat költened.

Tükör

Tükör nélkül elég nehéz elképzelni egy lakást, azonban felesleges valami drága, dizájnerdarabot vásárolnod. Akár a lomtalanításokon vagy a használt bútorok között is találni érdekes tükröket.

Tárolók

Aki még nem találkozott a problémával, az el sem tudja képzelni, milyen összegeket elkérnek kamrapolcokra és egyéb tárolókra az üzletekben. Hacsak nem az álomházadat rendezed be éppen, válaszd inkább az egyszerűbb, olcsóbb verziókat, amiket nem sajnálnál esetleg otthagyni a következő költözéskor.

Díszpárnák

A legjobb módja a nappali kicsinosításának a díszpárnák használata. Ezzel egy pillanat alatt – szó szerint- új színt vihetsz a térbe. Éppen ezért felesleges drága huzatokra kiadnod a pénzedet, mert azokat évekig tartogatnod kellene, és nem lenne szíved lecserélni még akkor sem, ha meguntad.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!