Készíts dekorációt kötelekből!

Bár a vitorlázás ihlette dekoráció elsődlegesen a nyárhoz kapcsolódik, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy akár az őszi hidegben nem csempészhetünk egy kis melegséget velük most is otthonunkba. Íme 6 tipp, hogy hogyan használj fel egy egyszerű kötelet lakásdekorációként!

Tuningolt kisasztal

Sima kisasztalunkat, éjjeliszekrényünket könnyen újjávarázsolhatjuk egy kötél segítségével, ehhez első lépésként fessük át a szekrényünket, ajánlott fehér vagy kék színt választanunk, mivel ezek illenek kifejezetten a „matrózos stílushoz”. Ha megszáradt a festék, akkor az asztal lábát kötözzük be szépen kötéllel, az asztal tetejének négy sarkába rögzítsünk egyszerű kötélterelőket, majd fűzzük át rajtuk a kötelet, hogy egy kis peremet készítsünk ezáltal az asztalnak és készen is van az új, meseszép kisasztalunk!

Elkötelezett virágbarátoknak

Lassan esténként nulla Celsius-fok alá esik a hőmérséklet, így ideje behozni a virágokat, ehhez persze sok szép cserépre is szükségünk lehet! Egy egyszerű agyag vagy műanyag cserépből fél perc alatt készíthetünk egy meseszép kaspót, csupán annyi a dolgunk, hogy beragasztózzuk a cserép külsejét és szorosan körbetekerjük kötéllel.

Akár használhatunk kétféle kötelet is: különböző színűt vagy különböző vastagságút, így még különlegesebb lesz a cserepünk!

Fotók: apartmenttherapy.com, housebyhoff.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!