Készíts adventi koszorút!

A koszorúkészítés nem is olyan nehéz feladat, mint amilyennek tűnik, csak rá kell szánni az időt és hihetetlen szépségek kerülhetnek ki a kezeid közül. Az elkészült koszorút pedig akár mikulásra is odaajándékozhatod valamelyik családtagodnak.

Hozzávalók

Én a jól bevált koszorúalap és potpourri kombinációt választottam az idei adventi koszorúmhoz, amit el fogok majd ajándékozni a családban. Sétálgattam az egyik bevásárlóközpontban és ráakadtam egy hatalmas csomag potpourrira, arany színben és fűszeres vanília illatban. A készítés során, folyamatosan érezni fogod az illatát a potpourrinak, ezért érdemes kellemes illatút választani. Ezen kívül szükséged lesz még ragasztópisztolyra is és néhány rúd ragasztóra.

Előkészületek

Mielőtt nekikezdenél a koszorúnak, jól takard le a felületet, amin dolgozni fogsz, mert bizony a ragasztópisztolyból néha folyni fog a ragasztó. Készítsd elő a ragasztópisztolyt, és ha kell, tegyél a közelbe hosszabbítót, hogy be tudd dugni. Nem jó, ha messze kell menni érte, mert folyamatosan melegen kell tartani a ragasztó rudat. Egy kisebb koszorúra szánj rá 1-2 órát, egy nagyobb ennél jóval több idő is lehet, a lényeg, hogy ne kelljen kapkodni.

Forók: Femcafe/ yourdecor.blog.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!