Itt a tavasz, jön a grill szezon - a legfrissebb kerti bútor trendek

Bár még nem érkezett meg igazán a jó idő, hamarosan megint kávézhatunk reggelente a kertben vagy a teraszon és élvezhetjük a kellemes napsugarakat. Ha már belemerültünk a szezonális trendekbe, a kerti bútorok sem maradhatnak ki a repertoárból. Mutatjuk a legfrissebb eresztést.

Kerti trendek 2021 tavaszán

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi március 1-jétől azt várjuk, mikor élvezhetjük már a meleg napsugarakat a kertben egy jó kávé vagy könyv mellett. Feltöltődés gyanánt is szuper program és énidő a szabadban relaxálni, pláne, ha mindezt gyönyörű környezetben tehetjük. Annak érdekében, hogy ez biztosítva legyen, bemutatjuk a szezon legfrissebb kerti trendjeit.

Otthon a szabadban - kerti bútorok

Idén már nemcsak eukaliptusz vagy rattan bútorokat kaphatunk, hanem kárpitos felületekkel kombinált, könnyű alumínium modelleket is. Az ilyen antracit porfestésű darabok sok éven át slágertermékek lesznek, de a nagyszüleink kézzel fonott bútorainak látványvilágát ötvöző fémbútorok is fontos szerepet kapnak.

Kis helyen nagy élmény - a balkon kellékei

A szűkös alapterület nem jelenthet akadályt, néhány átgondolt részlettel, izgalmas kiegészítővel ugyanúgy megteremthetjük a nappali hangulatát az erkélyen. Ehhez természetesen nemcsak könnyed eleganciára, finom kiegészítőkre, de helytakarékosságra is szükségünk lehet - derül ki a Praktiker trend előrejelzéséből.

Derengő tavaszi fények - szolár lámpák

Szívmelengető hangulatfények nélkül aligha lehet teljes az enteriőr. Éppen ezért kapnak nagy hangsúlyt a távirányítással működő kültéri és beltéri partifények, LED-világítások. Persze itt is van előrelépés, ezek már nem a régi, pislákoló szolár lámpák.

"A korábbi évek tapasztalatai alapján már nemcsak a legegyszerűbb, lefúrható szolárlámpákra van igény, hanem exkluzív darabokra is" - fejti ki Boncz Péter, az áruház szakértője.

Reggeli a friss levegőn - étkészlet és dekor

Biciklizünk, leülünk megpihenni, egy friss reggelit elfogyasztunk. Vagy csak kiülünk az erkélyre egy gőzölgő tejes kávé és croissant társaságában. Ezekhez a nyugodt, édes pillanatokhoz illeszkednek étkészleteink romantikus formái, valamint dekorációs kiegészítőink.

"A különleges fények mellett az idei év nagy slágere a különböző állat és madár formatervezésű dekortárgyak, amik szintén az éledező természethez, a tavaszi újjászületéshez kapcsolódnak. Mindezek mellett diffúzorokkal, aromaterápiás gőzölőkkel is otthonunkba csempészhetjük a virágos rét illatát."

Fotók és forrás: Praktiker; leadfotó: 123rf

Oldalak