Kerti partit tervezel? - 6 tipp, hogy tökéletes legyen

A napsütés megérkeztével lassan eljön a keri partik ideje is, amin nem csak részt venni élmény, de egy ilyen esemény megszervezése is remek móka lehet. Következzen néhány tipp, ami garantálja, hogy a te bulid legyen a legemlékezetesebb.

Virágok és vázák

Az első és legfontosabb dekorációs elem a virág, így ebből nem árt egy nagy csokornyit szedni valamelyik közeli réten vagy a kertben, ám ha erre nincs lehetőségünk, akkor irány a virágpiac. A kinti asztalokat egy-egy szép vázával díszíthetjük, amit még különlegesebbé tehetünk, ha citrusfélékkel rakjuk ki az oldalukat. Ha inkább csak egy-egy szál virággal dekorálunk és nincs elég vázánk, akkor vessük be a boros- és a sörösüvegeket is.

Hangulatvilágítás

Ha az estébe nyúlik a buli, akkor gondoskodjunk a megfelelelő világításról is. Ne csak a kerti ösvényeket és a teraszt világítsuk ki mécsesekkel, de például egy-egy létra vagy szék segítségével is hangulatos dekorációs pontokat készíthetünk. Az egyszínű, sima karácsonyi égősort is elővehetjük, ám arra vigyázzunk, hogy ez a megoldás esős időben felejtős. A másik amire ügyeljünk az, hogy a kábelekben ne lehessen elesni.

Fotók: pinterest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!