Jegesmedvék, angyalok és rénszarvasok hozzák el idén a karácsonyt!

Az adventi időszak a készülődésről, ráhangolódásról szól. Mindenki szeretné otthonát ünnepi díszbe öltöztetni, ám évről-évre felmerül a kérdés, hogy milyen legyen az idei színvilág, melyek a legújabb trendek és hol szerezzük be a díszeket, kiegészítőket. (x)

Hogyan készül a kika idén az ünnepekre?

Az áruház nemcsak bőséges és minden ízlést kielégítő kiegészítőket kínál a vásárlók számára, de idén is kaphatók lesznek az akár 2 méter magas, impozáns, megszólalásig a valódira hasonlító műfenyők. Tavaly kedveltek voltak a világítás nélküli kisebb fák, valamint a világítással díszített nagyobbak is. A terített asztal, a feldíszített fenyő, az ünnepi pompában úszó nagy terek pedig inspirációt nyújtanak azok számára is, akik még nem döntöttek az idei stílusról.

Inspirálódj velünk!

A kika áruházakban idén is hatalmas, talán az egyik legszebb és legszínesebb karácsonyi választékot találjuk - karácsonyfadíszekkel, mécsestartókkal, játékos figurákkal, párnákkal, plédekkel és sok-sok gyönyörű gömbbel. A megterített asztalok és feldíszített fenyőfák kiváló ötletadók lehetnek, inspirációt adnak az ünnepi dekoráció kiválasztásához.

Galériánkban most öt olyan karácsonyi hangulatot mutatunk, amik akár ötvözhetők is egymással!

Fotó: Pixabay
Tradition - Karácsony közeledtével a legtöbben nosztalgiával gondolnak a gyermekkori várakozás örömére. Ebben a témában a piros, zöld és fehér színek dominálnak. A többnyire fából, kerámiából készült, sok párnával, pléddel, textíliával bevont dísz között megtaláljuk a hógömböt, a mézeskalács figurát és házikót, a mikulást, hóembert, szánkót és a hintalovat is.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!