Így néznek ki a legújabb iPhone-ok - Minden részlet a 11-es modellekről

Íme a részletek a jövő hónapban bemutatkozó modellekről.

Jön az iPhone 11

Alig egy hónap van hátra a minden év szeptemberében megrendezett Apple bemutatóig, ahol a legújabb, 2019-es iPhone modelleket leplezik le. A gyártó oldaláról szokás szerint ismét hatalmas titkolózás övezi a bemutatót, és semmit sem árulnak el idő előtt, azonban az egyik hazai telefontok gyártó kiderítette, hogy 2019-ben három vadonatúj iPhone modellt mutatnak be. Név szerint az iPhone XI-t, iPhone XIR-t és iPhon XI Max-ot. Íme a részletek.

A korábbi híresztelések a készülékekről igaznak bizonyultak, tehát az Apple idén a többi gyártóhoz hasonlóan a kamera továbbfejlesztését vette célba. A módosításokról a legújabb telefontokok árulkodnak a hatalmas kamera szigettel. A kamera méretek megegyezőek, azonban modelltől függően kettő, illetve három optikát tartalmaznak, és a legújabb értesülések szerint 48 megapixeles felbontással, valamint háomszoros optikai zoommal kerülnek a készülékekbe.

Kijelző méreteket tekintve 6,1 inch lesz az olcsóbb árazású, kétkamerás iPhone XIR modell. Az azonos tudással felvértezett három optikával rendelkező modellek, az iPhone XI és az iPhone XI Max 5,8, illetve 6,5 inch méretekben lesznek kaphatóak, ahogy azt a legújabb telefontokok is mutatják.

Fotó: Phonebox.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!