Home&Design

Új videós funkció jön az Instagramra, erre te is rákattansz majd

A TikTokot is lepipálja az újdonság.

TikTok az Instagramon

Igaz, hogy általában a közösségi média mindenféle rásegítés nélkül képes beszippantani az embert, azonban úgy tűnik, egyes applikációk/platformok még mindig keményen versenyeznek egymással a felhasználók figyelméért. Biztos veled is szembejött a TikTok nevű csoda az utóbbi időben - ha máskor nem, hát karanténban tuti, a bezártság alatt ugyanis a júzerek reggeltől-estig ezen lógtak. Mivel az Egyesült Államok elkaszálta az alkalmazást, így a népszerűsége egyre zuhan, az Instagram pedig kapva kapott a lehetőségen, és kvázi csinált egy saját verziót a programból. Az újítás jelenleg tesztelés alatt áll, még csak néhány országban elérhető, de ez valószínűleg a közeljövőben megváltozik. Mutatjuk részletesebben, miről van szó, avagy mit kell tudni a Reelsről.

Cikkünk folytatódik...

Fotó: 123rf

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!