Beviheted a kutyádat az áruházba! Fontos felhívást tett közzé az IKEA

A lakberendezési áruház nyáron kiemelt figyelmet fordít a kedvencekre, és mindenkit kér, hogy ne hagyjuk az állatokat az autóban.

Állatbarát IKEA

Akinek van kutyája, bármilyen házi kedvence otthon, pontosan tudja, hogy sok esetben nehéz velük mozogni olyan szempontból, ha például az ember nagybevásárlást szeretne intézni, vagy épp csak körül akar nézni egy-egy boltban, és hosszasabban elidőzne. A nyári időszakra különösen érvényes, hogy a gazdik nem szívesen hagyják a tűző napon az üzletek előtt, vagy akár autójukban kutyájukat, hiszen a nagy melegben ez szinte kínzás az ebekre nézve. Jó hír, hogy az olyan nagyáruházak, mint például az IKEA már gondoskodott megoldásról, nem is akármilyen módon.

A Facebookon botlottunk bele, hogy a lakberendezési áruház soroksári épületének parkolójába kihelyeztek egy plakátot. Ez felhívja mindenki figyelmét arra, hogy az IKEA állatbarát, és bárki nyugodtan beviheti vásárláskor kiskedvencét az üzletbe, természetesen bizonyos feltételek mellett.

"Kérünk, ne hagyd a kutyádat a parkoló autóban, hiszen még lehúzott ablaknál is nagyon hamar felmelegszik a belső hőmérséklet, ami különösen veszélyes lehet számukra. Pórázon és szájkosárral behozhatod az áruházba négylábú kedvencedet, a bejáratnál és a kijáratnál pedig friss vizet is találtok. Amennyiben nincs nálad megfelelő szájkosár, szívesen adunk kölcsön egyet a látogatás időtartamára. Keresd munkatársainkat a bejárati információnál vagy a földszinti gyerekjátszóban" - áll a kihelyezett plakáton.

Lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!