Home&Design

Így tüntesd el a kilógó vezetékeket és a kellemetlen sarkokat a lakásban

Termosztátok, vezetékek, hosszabbítók? Nem éppen a legesztétikusabb, ám nyilván hasznos tárgyak a mindennapokban. Néhány trükk bevetésével, viszont gond nélkül elrejtheted ezeket.

Nemkívánatos elemek a lakásban

A kusza zsinóroktól a koszos tornacipőkig mindenkinek van néhány háztartási tárgya, amelyet inkább nem nézne minden nap. Bár soha nem szabad elvárni, hogy az otthonunk úgy nézzen ki, mint egy design magazin, rendben van, ha azt kívánjuk, bárcsak ne kellene csúnya szemeteseket bámulnunk minden alkalommal, amikor belépünk a konyhába. Jó hír: ezek az alábbi tippek segítenek abban, hogy a legtöbbet kihozzuk otthonunk minden sarkából, és eltüntessük a felesleges dolgokat. Részletek a galériában!

A különféle TV-ből kilógó kábelek nem hódolnak épp az esztétikum oltárán. Hiába szerzel be egy menő eszközt és hozzá designos állványt vagy szekrényt, egyszerűen szúrja majd a szemed a sok vezeték. Egy házaspár ügyesen megoldotta a problémát, amikor könyveket helyezett el a tárolón, ezzel elrejtve a csúnya zsinórokat.
Kattints a további képekért!

Felújítást fontolgatsz, esetleg a teljes otthonodat átalakítanád? Előbb mindenképp érdemes végig pörgetnek, mely trendek mennek ki a divatból, nehogy idejétmúlt legyen a stílus, mire elkészülsz a munkálatokkal!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.