Három tipp a gyorsabb és könnyebb mosogatáshoz

A mosogatás a házimunka egyik szerves része, a nők fele azonban nem kedveli a szükséges tevékenységet - érthető módon. A következőkben termékajánlónk keretében adunk három tippet, hogy élvezhetőbb és gyorsabb legyen a folyamat.

Tippek a gyorsabb és könnyebb mosogatáshoz

Környezetbarát szivacs

A környezettudatosság már az élet minden területén fontossá vált, így a házimunka során is egyre gyakrabban figyelünk arra, hogy fenntartható és újrahasznosítható anyagokkal, tárgyakkal dolgozzunk. A gyorsabb és élvezhetőbb mosogatáshoz remek megoldás lehet a Greenandclean.hu két rétegű szivacsa, amely kókusz rostból és újrahasznosított poliuretánból készült. Egyszerre tudsz elbánni a segítségével a makacs szennyeződésekkel, miközben a természetet is óvod.

Mosogatószivacs kókuszrosttal - Greenandclean.hu (299 forint)

Új mosogatószer, praktikusabb textúra, víztakarékosság

Amennyiben nincs mosogatógéped, és szeretnéd a kézi folyamatot gyorsabbá tenni lehetőség szerint minél kevesebb vízfogyasztással, jó választás lehet számodra a Jar új mosogatóhabja. Állagának köszönhetően kevesebb víz felhasználását eredményezi mosogatáskor, aktív zsíroldó mechanizmusának hála pedig egy palack tovább tart, mint ugyanennyi folyékony mosogatószer. Energiát takaríthatunk meg vele, mert a formula tökéletesen teljesít alacsony - 30 fokos - vízhőmérsékleten is, ezzel pedig akár 50 százalékkal csökkenthetjük a szén-dioxid-kibocsátást. A termék 100 százalékban PCR, újrahasznosítható műanyag palackban kapható és utántölthető.

Jar Instant Foam - Rossmann (1,199 forint)

Mosogatógéphez remek megoldás

Mosogatógéphez a legtöbben tablettát használunk, pedig egy jó gél sokszor alaposabban eltávolítja a makacs zsírfoltokat és szennyeződéseket. Az utóbbi időben mi például a Somat Gold Neutra Fresh változatát próbáltuk ki, és nem csalódtunk. Könnyen dolgozik előmosás nélkül is, végeredményben pedig makulátlan edényeket és poharakat kapunk.

Somat Gold Neutra Fresh mosogatógép gél - Notino (2,990 forint)

Fotók, leadfotó: Greenandclean.hu, Rossmann, Jar

Oldalak