Home&Design

Kezdődik a katicainvázió, de ezzekkel a módszerekkel távol tarthatod őket

A hagyományos rovarirtó szerek nem válnak be ellenük, ezek azonban igen.

Katicainvázió

Míg korábban a poloskainvázió okozott számunkra komoly fejtörést és adta fel a leckét, mostanra azonban súlyosabbá vált a helyzet a harlekinkaticáknak köszönhetően. Utóbbira szintén ősszel lehet számítani, az utóbbi években azonban egyre nagyobb számban tűnnek fel, és lepik el az otthonokat. A problémát tovább fokozza, hogy míg a poloskák esetében igen, úgy a katicák ellen nem válnak be a rovarirtó szerek sem, így még nehezebbé válik az irtásuk, és az ellenük való védekezés. Cikkünkben azonban összegyűjtöttük azokat a bevált módszereket, amelyek tényleg működnek.

A részletekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.