Home&Design

Milyen színű a hálószobád? Ezt árulja el a személyiségedről

Többet mond el rólad, mint gondolnád.

Milyen vagy valójában?

Személyiségünkről számtalan dolog árulkodik. Azonban nemcsak a ruhánk, a hajunk színe vagy a cipőnk tesz minket könnyen megfejthetővé, hanem az otthonunk elrendezése is. Nem csak abból könnyű megmondani milyen emberek vagyunk, hogy rend van-e a lakásunkban, az is számtalan dologra enged következtetni, hogy milyen a szobánk színe. Ha kíváncsi vagy rá, mit árul el rólad az, milyenre festetted a hálót, lapozz a következő oldalra!

Árulkodó hálószobák

Barátságos vagy inkább visszahúzódó típus vagy? Energikus? Esetleg befelé forduló? Lapozd végig a galériát és tudd meg, mit árul el rólad a szobád színe!

Sárga: azok, akik sárgára festik a hálószobájukat szeretik az eredetiséget és állandóan új ötleteken agyalnak. Nagyon barátságos, meleg szívű emberek, akiket a környezetükben mindenki kedvel.
Kattints a további képekért!

Leadfotó:123rf

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.