Home&Design

Tengerparti érzés otthonra? Így dekorálj, hogy a panelban se legyen gagyi

Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.

Hableány trend

Az óceán rejtelmes, mitológiai lényei óriási hatással voltak az elmúlt időszak divattrendjeire, rengeteg ruhatervezőt, manikűröst és fodrászt ihlettek meg a gyönyörű sellők. Talán nem is meglepő, hogy a trend a lakásdekorálásra is átvándorolt, így a hableányok rajongói már otthonuk díszítésekor is hódolhatnak ennek a különleges és csodaszép trendnek. Legyen szó tapétákról, apró díszítőelemekről, vagy éppen ágyneműhuzatokról, többféleképpen beépítheted a sellőlány trendet otthonodba. Galériánkból rengeteg inspirációt meríthetsz, ha te is szeretnéd gyönyörűen hableányossá varázsolni lakásod bármely szegletét!

1. Kagylókkal díszített tükör A kagylókkal díszített tükör olyan lakásdekorációs elem, amelyre eddig nem is gondoltad volna, mekkora szükséged van. Az aranylóan ragyogó kagylómintás kialakítás és a kristálytiszta tükörfelület ötvözete… hát nem gyönyörű?
Kattints a további képekért!

Igazi forró nyári hangulatot teremthetsz a lakásodban, ha becsempészel néhány egzotikus keleti motívumot.

Leadfotó: 123rf.com forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.