Megdöbbent a nő, mit szúrt ki a Google Föld a szomszédja udvarán

Az űrből is látni lehetett, nem csoda, ha az asszony meglepődött.

Szemétség

Írtunk korábban pár olyan sztoriról, amikor a Google Térkép fantasztikus vagy épp rejtélyes dolgokat fedezett fel a bolygó bizonyos pontjain. A közelmúltban nem a Maps alkalmazás talált érdekeset, hanem az Earth - vagyis Föld nevezetű - app, méghozzá egy angliai városban, Bournemouth-ban. Egy családi ház udvarán meglehetősen nagy mennyiségű szemét halmozódott fel, és gondolhatod, mekkora az akkora, ha még műholdfelvételeken is látható. Az ingatlan tulajdonosának szomszédja egy fiatal nő, aki jelentette az arcátlanságot a helyi településvezetésnél is. A képek valóban önmagukért beszélnek.

Négy évnyi halmozás

"Tudomásom szerint már négy éve halmozza a szemetet. Beszéltem a városvezetéssel, de azt mondták, hogy privát terület, így semmit nem tehetnek az ügy érdekében. A szemétkupacban olyan dolgok is vannak, mint hűtők és egyéb háztartási berendezések, mintha a tulajdonos állandóan lomtalanítana" - mesélte a gyűjtögető illető szomszédja.

"Tisztában vagyunk a helyzet súlyosságával, de az ingatlan akkor is magánterület. Ettől függetlenül természetesen a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk mielőbb megoldást találni a problémára, mert ez a közösség érdekeit szolgálja" - nyilatkozta Sophie Ricketts, a helyi tanács munkatársa.

A környéken élők háborognak

Érthető módon a szomszédokat zavarja a nagy mennyiségű szemét, és egyre többen panaszkodnak a vezetésnél ezzel kapcsolatban. Nem fűznek hozzá sok reményt, hogy a tanács a közeljövőben bármit is tegyen a megoldás felé, hiszen már négy éve halmozódnak a dolgok, mégsem léptek. Kíváncsian várjuk, mi lesz a sztori kimenetele.

Leadfotó: Google Maps, Google Earth

Oldalak