A leggyakoribb hibák, amelyekkel tönkretesszük a fürdőszobát

Nem minden előnyös, ami szép.

A belsőépítész válaszol

Február a fürdőszobák hónapja a Bonaminál. Szakértők, elismert tervezők és márkamenedzserek segítségével körbejárjuk a témát a rendrakástól kezdve a színek kiválasztásáig, hogy milyen lehetőségek rejlenek a lakás egyik legintimebb helyiségében. A kis fürdőszobák berendezése általában kemény dió. Bár úgy tűnhet, hogy korlátozott helyen nem lehet lenyűgöző eredményeket elérni, ezt számos példa cáfolja.

Csak néhány bevált tipp, és még pár négyzetméteren is stílusos oázist hozhatunk létre a testi-lelki megtisztuláshoz. Itt vannak például Sascha Peacock-Meier belsőépítész tanácsai, aki elmondja, hogyan érhetünk el tökéletes benyomást a megfelelő kiegészítők, dekorációk és textilek használatával! Íme a Bonami webáruház exkluzív interjúja a tervezővel!

Milyen hibákkal találkozol a leggyakrabban egy kis fürdőszoba berendezésénél? Sascha: Az ügyfelek sajnos gyakran olyan csempéket választanak, amelyek optikailag csökkentik a helyet. Vagy túl sötétek, vagy túl nagyok. Mindez hiába mutat jól egy nagyobb fürdőszobában, egy kis térben előnytelenek lehetnek. A túl sok minta használata szintén gyakori hiba. Ha mindenképpen ragaszkodunk hozzá akkor vagy a falon, vagy a padlón használjuk őket, de sose mindkét felületen egyszerre, mert az tovább szűkíti a teret! Szintén hiba, hogy sokan nem szellőztetnek eleget, így nedvesség halmozódik fel a fürdőszobában, és penészes lesz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!