Balszerencsét hoz, ha itt van a tükör a lakásodban

A kapcsolatod is rámehet!

A tükörnek ereje van

A Feng Shui szerint egyáltalán nem mindegy, hová is teszed a tükröt a lakásban, mivel jelentős szerepe van a chi, vagyis az éltető energia áramlásában és képesek megváltoztatni annak irányát.

Már csak azért sem elhanyagolható kérdés, mivel amióta csak léteznek tükrök, azóta él a hiedelem, hogy kapukként szolgálnak a túlvilágra. Ezért is szokás sok helyen a mai napig letakarni a családtag elhalálozásának idején, hogy annak a lelke nyugodtan távozhasson és ne járjon vissza a tükrön keresztül kísérteni. Amellett, hogy a megfelelő helyen elhelyezett tükör távol tartja tőlünk a negatív energiákat, még a fényviszonyokon is javíthat, optikailag növeli a szoba méretét és stílusossá teheti azt!

Nem szerencsés a hálóba tenni

A hálószobába semmiképpen sem érdemes tükröt elhelyezni, de ha mindenképpen szeretnél, legalább ne úgy, hogy még az ágyból is lásd benne magad. Egyfelől azért, mert ez tönkre teheti a kapcsolatot. Másfelől az átjáró mivolta miatt éjszakánként – mikor megnő a szellemtevékenység - belső feszültséget, nyugtalanságot okozhat, a belőle áradó energiák miatt.

De a belső feszültséget okozhatja az is, hogyha elégedetlen vagy a külsőddel, rossz hatással lehet, ha reggelente vagy este lefekvés előtt viszontlátod benne magadat és ez is okozhatja a rossz közérzetet.

Sőt, a Feng shui szerint akár a féltékenység érzése is felerősödhet benned, ha az ágyból megpillantod a tükörképedet, mert azt az érzést kelti benned, hogy van egy harmadik fél is kapcsolatotokban.

Olyan téren is árthat a párkapcsolatnak egy akár fél falat beterítő tükör, amely teljesen visszatükrözi az ágyban történő eseményeket, hogy elvonhatja a figyelmet együttlét közben a partnerről, akik a tükörképükkel lesznek elfoglalva és nem egymással.

De még mindig nincs vége… mert a hálószobában elhelyezett tükör álmatlanságot is okozhat, mert felébreszti az energiákat, és segíti a chi áramlását.

Fotó: Instagram

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!