Hat falszín trend, amely uralja az év második felét - ezektől lesz modern az otthonod

A falfestés a legegyszerűbb módja otthonunk átváltoztatásának. A legjobb benne, hogy látványos, mégis átmeneti megoldása az új design megteremtésének, így akár - ha fanatikus vagy - szezonálisan is átszínezheted az egyes szobákat a trendeknek megfelelően. Az év második felére hat tuti árnyalat lesz porondon, mutatjuk ezeket.

Falszín trendek

"Elektromos" kék

Nemrég írtunk arról, hogy a kék most rendkívül divatos a lakberendezésben, ami a festést illeti. Kiváltképp az úgynevezett "electric blue", azaz elektromos tónusa örvend nagy népszerűségnek, amelyet nem csupán a nappaliban vagy a hálószobában, hanem a fürdőben és a konyhában is bevethetsz.

Világos levendula

Állítólag 2023 trendszíne lesz a világos levendula (igen, a szakértők ennyire előre gondolkoznak), így nem kell majd meglepődnünk, ha a csomagolópapíroktól kezdve a cipőkön át a falakig mindent beborít két év múlva ez az árnyalat. De ha trendi otthont szeretnél, nem kell addig várnod, hiszen már most tarol. A legérdemesebb a hálóban alkalmaznod, mert nyugalmat sugároz.

Hófehér

Nos, ahogy a minimalizmus, úgy a fehér sem megy ki soha a divatból - és ez nem csupán az öltözködésre igaz, hanem a lakberendezésre és az otthon designra is. Ha letisztult, sikkes tereket szeretnél összehozni a lakásban, ez a szín tökéletes választás számodra. Nyilván bármivel kombinálhatod, a szabadság a tiéd.

Mély zöld

A természet, mint trend 2021 egyik alapköve a lakberendezésben. Hozd be a környezet színeit a lakásba egy ehhez hasonló mély zölddel. Kellemes árnyalat ahhoz képest, hogy sötét, ráadásul hálás tónus abból a szempontból, hogy ez is könnyen párosítható. A modern kombinációk között szerepel a vörössel, a kékkel, az arannyal és a naranccsal is.

Terrakotta

Adj mélységet és melegséget a szobának egy terrakotta naranccsal vagy pirossal. Ha nem félsz elhagyni a minimalizmust, és egy kicsit elmozdulnál az eklektikus stílus irányába, kombináld citrommal vagy babarózsaszínnel - extra és egyedi lesz az összhatás.

Babarózsaszín egy kis barackkal

Ha igazán "boldoggá akarod tenni a szobát", fesd babarózsaszínre, azon belül is egy barackosabb árnyalatra. Instant vidámságot kölcsönöz majd a térnek, mert annak ellenére, hogy nem egy élénk pinkről van szó, vibráló lesz a hangulat tőle. Szofisztikált, mégis bomba megjelenést adhatsz vele a lakásnak.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak