Képmontázs ötletek - nyolcféle design, amellyel különleges fotófalat készíthetsz

Ha van akár egyetlen üres falfelületed a lakásban, amit szívesen feldobnál, de nincs ötleted a designra, akkor adunk néhány tippet, hogyan varázsolhatsz egyedi, harmonikus fotómontázst - akár az emlékeidből, akár más jellegű, nem személyes képekből.

Fotómontázs, amit mindenki megcsodál

Mi, nők köztudottan szeretünk elmélyedni a lakberendezésben és a design részletekben, de még számunkra is fejtörést okozhat egy-egy üres falfelület dekorálása. Alapvetően célszerű olyan összhatásban gondolkodni, ami letisztult, nem teszi zsúfolttá a teret, mégis melegséget ad az adott szobának.

Egy jól kialakított fali montázs tökéletesen megfelel erre a célra. Számos elrendezés közül választhatunk, és olyan képekkel tölthetjük meg, amilyenekkel akarjuk - maximálisan a saját ízlésünkre szabhatjuk. Cikkünkben adunk néhány ötletet, hogy megkíméljünk a több órás Pinteresten való böngészéstől. Nézz körül nálunk a galériában, biztosan találsz olyan változatot, amelyik elnyeri a tetszésed.

NYOLC DESIGN

A galéria megalkotása sokkal egyszerűbb, mint gondolnád, de ha elsőre bonyolultnak tűnik a projekt, íme néhány egyszerű tipp.

  1. Először is érdemes - ha már kigondoltad, milyen designt szeretnél - egy alapot készíteni, amelynek segítségével láthatod, hogy fest majd az elrendezés a végén. Ezt simán papírral és ragasztószalaggal megoldhatod.
  2. Fontos, hogy bármilyen méreteket is választasz a képeknek, a távolság köztük egyenlő legyen - az összhatás így lesz harmonikus, és elkerülheted a "rendetlen" érzetet.
  3. Vannak, akik csak azonos stílusú fotókkal dolgoznak - például csak családi képekkel -, míg mások szeretik variálni az elemeket. Amennyiben kevésbé zsúfolt hatást szeretnél elérni, célszerű "légiesíteni" néhány tájképpel, flatlay-jel vagy idézettel a montázst.
  4. A képkeretek legyenek lehetőség szerint azonos színűek. Érdemes neutrális árnyalatokban gondolkodni, mint a fehér, fekete vagy bézs.
VEGYES Úgy is összeilleszthetjük a képeket, hogy a nagyobb - azonos méretű - daraboknak is választunk egy keretszínt, illetve a kisebbeknek is. Ez egy elég vegyes elrendezés, amelynek designját a természet, a növények ihlették.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!