Home&Design

Elképesztő technológiát tesztel a Facebook - Ez mindent megváltoztathat

Mutatjuk, mi is készül jelenleg a Zuckerberg-boszorkánykonyhában!

Nem először jut eszükbe ilyesmi

A jelek szerint már nem is ez az első alkalom, hogy a Facebooknak eszébe jut ilyesmi, azonban most már biztossá vált: arcfelismerő applikációt fejlesztenek a Zuckerberg-birodalom kapuin belül! A forradalmian új technológiát persze jelenleg még nem a nagyközönségnek szánják, egyelőre "házon belül", a dolgozóik körében tesztelik, ám a hír máris lázban tartja a fél világot. Egy november elején elcsípett kódrészlet világított rá a titkos tervekre. A népszerű közösségi oldal hosszú távon látványos változásokat szeretne elérni az új technológia segítségével: a most még fejlesztés álló applikáció segítségével arcuk alapján tudnák azonosítani felhasználóikat, méghozzá egy szelfivideó segítségével.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Home&Design
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.
Sztárok
Gondoltad volna, hogy épp ez a híresség dobogtatta meg a trónörökös szívét?