Ezek megőrültek! - A legfurcsább celebotthonok

Azt eddig is tudtuk, hogy sok celeb nem teljesen normális, ám az alábbi otthonok tulajdonosainál biztosan nincs minden rendben. A túlzott luxus még hagyján, de vannak tényleg nagyon furcsa megszállottságok.

Beyoncé cukorkaszobája

Jay Z és Beyoncé igazán édesszájú lehet, hisz a világhírű sztárpár egy saját csokiszobával is rendelkezik. A Beverly Hills legelőkelőbb részén található otthon furcsa szobáját igazából nem is ez teszi érdekessé, hanem az, hogy az énekesek a kedvenc édességüket színek szerint szétválogattatják.

Celine Dion aquaparkja

Az énekesnő imád pancsolni, így nem meglepő, hogy a hátsó kertet nem csak egy visszafogott medence díszíti. A 3 hatalmas medencével, pezsgőfürdővel és vízi csúszdákkal tarkított terület azonban kicsit túlzás.

Fotók: elledecor.com

Oldalak

Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Sztárok
Rónai Egos Húzós c. podcastjének pénteki adásában Oroszlán Szonja volt a műsorvezető beszélgetőpartnere, aki most korábban nem hallott magánéleti részletekbe avatta be a nagyérdeműt.