Elképesztő átalakítások: Így újítsd fel kevés pénzből a balkonodat

Egyszerűbb, mint gondolnád.

Tavaszi renoválás

Bár sokan élnek kertes házban, a legtöbben csak az erkélyünkön tudjuk élvezni a tavaszi friss levegőt és a napsütést. Az idilli pillanatokat azonban mindenki szeretné a lehető legszebb környezetben eltölteni, így elengedhetetlen évről évre kicsit megújítani a balkonunkat. Még mielőtt egyből nagy összegekben gondolkoznál, mutatunk pár előtte-utána fotót, ami segít széppé varázsolni ezt a kis területet. Ragadj festéket, légy kreatív, és pár óra alatt teljesen új környezetet alakíthatsz ki magadnak.

Kopott tárgyak

Az eső, a hó és a hideg a kinti bútoroknak sem tesz jót, egy idő után a fa anyagból készült tárgyak kifakulnak. Ez nem azt jelenti, hogy egyből újat kell vennünk. Egy kis festékkel nem csak az asztalt és a székeket, de az egész erkélyt vidám hangulatba hozhatjuk.

Műfű

Ma már számos megoldás létezik arra, hogy méginkább közel hozzuk az erkélyünkhöz a természetet. A műfű ideális választás, és lényegesen olcsóbb dekorációs elem, mint a parketta vagy a csempe. Minimális beruházás, de az egész balkont feldobja. Manapság ráadásul nem csak műfű, de fahatású padlólap is létezik, mely a fűvel vegyítve de akár egymagában is fantasztikusan néz ki.

Bútorok helyett

Bútorok helyett használhatunk farekeszeket is, melyeket színes párnákkal és plédekkel dobhatunk fel. Olcsó megoldás, de nagyon hangulatos, színes virágokkal és zöld növényekkel pedig még különlegesebbé tehetjük a helyiséget.

Felesleges tárgyak

Érdemes számba venni, milyen feleslegesnek hitt tárgyak vannak az otthonunkban. Egy tönkrement létra és a régi székek lefestve nem csak nagyon hasznos tárolóeszközök, de segítenek egy egyedi, vidám hangulatú erkély kialakításában is.

Leadfotó:123rf

Oldalak