Így dekorálhatod ki a pici erkélyedet tavaszra

Ne csak a lakásra gondolj, turbózd fel a balkont is!

Erkély dekor tavaszra

Imádjuk a tavaszban, hogy a reggeli forró kávénkat a teraszon vagy erkélyen kortyolhatjuk, miközben ébredezik a város, és vele együtt mi is. Az élvezeteket még tökéletesebbé teszi a kifogástalan környezet, amihez nem kell más, csak pár egyszerű, de nagyszerű kiegészítő. Összeszedtünk néhány tetszetős példát, hogyan tudod feldobni a balkont, még akkor is, ha kisebb területű.

1. Letisztult, világos tér, még az erkélyen is

A világos választás azért előnyös, mert még a kicsi erkélyeket is "kitágítja", és optikailag nagyítja a teret. Az már csak ráadás, hogy a látvány lenyűgöző és rendkívül sikkes, pár növénnyel és egyszerű bútorral varázslatos lesz az otthonunk ezen része is.

2. Így lehet helyet spórolni

Vannak a képen láthatóhoz hasonló, felakasztható bútorok, polcok, melyek segítségével rengeteg helyet tudunk spórolni, ha nem nagy az erkélyünk. Így bőven marad tér a többi kiegészítőnek, a dizájnnak pedig csak a fantáziánk szab határt.

3. Egy csipetnyi sikk

Az egyszerű bútorokat leginkább pár "luxuskiegészítővel" tudjuk feldobni, és nem feltétlenül a legdrágább darabokra célzunk, ezért is biggyesztettük oda az idézőjelet. Az alábbi albumban lévő negyedik képen látható fehér, szőrmés szék takaró például tökéletesen passzol a fekete dizájnhoz és látványosan felturbózza az összhatást. Elegáns és extra.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2