Így dekorálhatod a dohányzóasztalod, ha feldobnád a nappalit

Amennyiben egy kicsit átvariálnád az apróbb kiegészítőket, kisebb dekorelemeket tavaszra, mutatunk pár tippet, hogyan tudod felfrissíteni, új köntösbe öltöztetni a dohányzóasztalt.

Tavaszi dekor

Mi, nők általában szeretjük szezonálisan újradekorálni, átvariálni kicsit otthonunkat, ha nem is nagy léptekben gondolkodva, de azért mindig igyekszünk felfrissíteni az összképet. Tavasszal pláne minden a megújulásról szól, így bátran módosíthatunk a jelenlegi berendezésen, kicserélhetjük az apróbb kiegészítőket, nem kellenek hatalmas változtatások ahhoz, hogy egészen más színben pompázzon a lakás.

A legtöbb időt többnyire a nappaliban töltjük - a konyhán kívül -, ez az a hely, ahová a vendégeinket ültetjük, mondhatni ez az enteriőr legfontosabb tere. Így sokunk arra helyezi a hangsúlyt, hogy itt variálgasson, amihez most tippeket is adunk, szűkítve a témát a dohányzóasztal kialakítására. Nem is gondolnád, de ha megfelelően díszíted fel ezt a bútort, rengeteget lendíthetsz az összhatáson. Bizonyosodj meg róla galériánkkal a következő oldalon!

Cikkünk folytatódik...

Fotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!