Home&Design

Te tudtad? Ilyen gyakran kell mosni az ágyneműt

A legtöbb ember nincs tisztában ezzel.

Mindenki máshogy csinálja

A lakás különböző részeit különféle módon és más rendszerességgel kell takarítani, illetve tisztán tartani. Van, akit nem igazán zavarnak a porcicák, viszont vannak olyanok is, akik tisztaságmániásak. Azokat a szöveteket, amelyek közvetlenül érintkeznek a bőrünkkel, külön kell kezelnünk és nagyobb figyelmet fordítani tisztításukra. Sokan nem tudják, hogy például az ágyneműt milyen időközönként érdemes mosni, azonban most tiszta vizet öntünk a pohárba és lerántjuk a leplet a nagy kérdésről.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.