A legkreatívabb könyvtárolók

Méret, szín, téma, szerző és még ezer másik szempont szerint rendszerezhetjük könyveinket, egy a lényeg, hogy biztos helyen legyenek. Az alábbi képeken olyan izgalmas és egyedi könyvespolcokat láthattok majd, melyek biztosan mindenkinek meghozzák a kedvét az olvasáshoz!

Csak erős idegzetűeknek!

Lépcső mellett, alatt vagy a lépcsőfokok között elhelyezni könyveket igen veszélyes, hiszen nehéz lesz úgy felmenni az emeletre vagy lejönni onnan, hogy az ember ne álljon meg, amiatt mert meglátott egy érdekes könyvet a polcon. A lépcsőre ráadásul egyből le is tudunk ülni, ha levesszük a könyvet, így csak azoknak ajánlott ez az elrendezés, akik nemet tudnak mondani egy jó könyvre, ha éppen késésben vannak.

Mindig jó, ha kéznél van egy érdekes könyv!

Az alábbi képeken látható elrendezéseknek az az előnye, hogy a fotelben vagy az ablakban ülve biztosan a kezünkbe akadhat egy jó könyv, s még messzire se kell érte mennünk. Az ablak melletti könyvespolcnak pedig az a pozitívuma is megvan, hogyha megfelelő napszakot választunk, akkor természetes fény mellett tudunk majd olvasni, így nem rontjuk szemünket mesterséges fényekkel.

Fotók:househunt.com, lifehack.org, pinterest.com

Oldalak