3 filléres trükk a csillogó otthonhoz, amiről bárcsak hamarabb tudtál volna

Kellemetlen illatú szemetesek, foltos tükrök és vízköves zuhanykabin? Mind a múlté. Három egyszerű és meglepően pénztárcabarát trükköt mutatunk, amit mindenképp ki kell próbálnod.

"Cleantok"

Hallottál már a cleantok nevezetű trendről? Ez a TikTok videómegosztó oldalán divatba jött tartalmak gyűjtőneve, melynek lényege, hogy a megjelölést használva elképesztő háztartási trükköket és takarítós videókat töltenek fel a felhasználók. Ezekből nem csak tanulni lehet, de egyszerűen nézni is jó, ahogy az elhanyagolt fürdőszobákból és durván koszos hálókból újra élhető és friss életterek válnak. Az alábbi három tippet is egy ilyen oldalon találtuk. Néhány egyszerű és meglepően olcsó összetevő segítségével ragyogóan tisztává varázsolhatod a fürdőszobábat, legyen szó a mindig foltos tükrökről, vagy a vízkőhöz folyton ragaszkodó zuhanykabinról.

csillogó, tiszta, otthon, takarítás, fürdőszoba, trükkök, tiktok

Kattints a galériára és pörgesd végig a tippeket!

Eleged van a kellemetlen illatú szemetesekből, de inkább nem költenél feleslegesen illatosított zsákokra? Van egy jobb ötletünk. A szemeteszsák alá tégy egy vattapamacsot, pár csepp illóolajjal és többet sosem lesz ilyen jellegű problémád.
Kattints a további képekért!

Szereted, ha otthonodban több stílus, korszak és irányzat keveredik? Akkor az eklektikus belsőépítészet lesz számodra a tökéletes trend. Mutatjuk, mire figyelj, hogy a totál káosz helyett kreatív és harmonikus végeredmény szülessen!

Leadfotó/fotó: 123rf.com

Oldalak