Ez a 10 lakberendezési trend uralkodik 2022-ben

A csupa fekete-fehér, és monoton szürke enteriőrök napjai meg vannak számlálva. A skandináv minimalizmus régóta tartó népszerűségét 2022-ben a vibráló és örömteli eklektika veszi át.

TOP 10 lakberendezési trend 2022-ben

2022-ben a falaink messzi vidékekre repítenek bennünket, tele leveles pálmákkal és szafari állatokkal. A távoli helyek mintái a menekülés érzetét keltik, és megnyugtatnak bennünket. Az Ikea-szerű minimalizmus évek óta uralkodik a belsőépítészeti trendekben a kifinomult és hangulatos vonzereje miatt. De a szürke hétköznapoknak befellegzett, mert megjelent egy könnyedebb és vidámabb hangulat.

Kattints a galériára!

Retro, avagy a 80'as évek geometriája Egy csipetnyi retro több, mint elég ahhoz, hogy feldobd a lakótered, na meg a hangulatod. A forró narancs, a moha zöldje és más meleg, semleges árnyalatok finomítják és felvillanyozzák a belső tereket. A bolhapiacokon vagy butikboltokban igazi kincseket lehet találni az ilyen színes és mintás kiegészítők terén, és ha az igazi maximalista életérzésre szeretnél hajtani, akkor kárpitozz át egy régi kanapét, lehetőleg bársony vagy plüss anyaggal, vibráló színű textilekkel. Élvezd a kihívást, melyet az egy-egy tökéletes darab levadászása közben tapasztalsz, mert hidd el, nincs annál jobb érzés, mint amikor megleljük a szobánkba AZT a tökéletes, vintage vagy retro bútordarabot.
Kattints a további képekért!

Te is imádod a fluid art képeket és szívesen kipróbálnád ezt a különleges öntögetős technikát otthon? A Bohome Stúdió két művésze, Komisz és Thea lépésről lépésre avat be minket a folyékony festészet fortélyaiba.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: Bohome Stúdió

Oldalak