10 hajmeresztő ágy, amiben biztosan rémálmaid lennének

Ezekben biztosan nem lenne nyugodalmas jó éjszakád.

Álom, álom, rémes álom

Otthonunk egyik központi része a hálószoba, ahol életünk nagy részét eltöltjük, hiszen a szerencsésebbek akár naponta 8-10 órát is aludhatnak az ágyukban. Éppen ezért a legtöbb ember számára kulcskérdés, hogy milyen ágyban hajthatja álomra a fejét egy fárasztóbb nap után. A szivacsok és matracok minőségén túl, ma már lehetőségünk van arra, hogy teljesen egyedi darabokat válasszunk. Vannak néhányan azonban, akiknek a fantáziájuk minden földi elképzelést túlszárnyal és specális igényeik létre hozták ezeket a hajmeresztő berendezési tárgyakat, ahol az alvás inkább tűnik rémálomnak, mintsem valódi pihenésnek.

1. Süllyesztett kockaágy

El tudod képzelni, milyen nehéz bravúr kikászálódni reggelente egy ilyen magas keretű ágyból? Nem beszélve arról, hogy a süllyesztés miatt olyan érzetet kelt, mint egy koporsó.

2. Para-angyalok

Az előző, minimál stílusú ágynál már csak a barokkos túldíszítettség a rosszabb. A meztelen kis arany puttók éjjel biztosan nem festenek ennyire előkelően.

3. A természet vad ölén

El tudod képzelni, hogy egy ilyen nyitott ágyban aludj odakint egy nyári estén? Amennyire romantikusnak tűnik az elképzelés, annyira ijesztő lehet a valóságban, amikor egy méretes pók közelít feléd a legmélyebb álmodban. Ha egyáltalán el tudnál aludni az éjszakai állatok kísérteties hangjaitól...

Lapozz, folytatjuk!

Oldalak