Ez lesz a cipődivat 2013-ban

Közeleg a tavasz, itt az ideje, hogy beszerezzük a melegebb évszakra való lábbeliket, ezért nem árt, ha tisztában vagyunk vele, hogy mik lesznek az idei év legnagyobb trendjei.

Merész színek
A 2013-as év a merész színek éve lesz, így bátran szerezzünk be egy rikító napsárga, egy trendi zöld vagy egy arisztokratikus királykék topán.

Lágy pasztell
A visszafogottabb, nőiesebb trendek követői imádni fogják a finom pasztellekben tündöklő topánokat, melyek a hétköznapi és az alkalmi szetteknek is különleges bájt kölcsönöznek.

Colorblocking
A színek, minták és anyagok keverése még mindig trendi, így bátran szerezzünk be egy merész, eklektikus darabot a cipősszekrény szépségei közé.

Arany részletek
A futurisztikus trendek népszerűvé válásának köszönhetően a fémes részleteket tartalmazó topánok is igen felkapottak lesznek az idei szezonban.

Monokróm
Persze az egyszerűbb, letisztultabb stílus kedvelői is találhatnak a kedvükre való darabokat, például az idei monokróm trend fekete-fehér topánjai remek kiegészítők lehetnek.

Orrdísz
A cipők orrán feltűnő díszek idén sem tűnnek el, főként a fém rátétekkel rendelkező darabok lesznek a trendszetterek kedvencei.

Papucscipők
A laposabb lábbelik szerelmeseinek sem kell aggódniuk, hisz a balerina, a gladiátor szandál és az oxford cipők is megmaradnak, ám az újdonságnak számító papucscipők lesznek a szezon abszolút befutói.

Oldalak

Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.