Ez lesz a cipődivat 2013-ban

Közeleg a tavasz, itt az ideje, hogy beszerezzük a melegebb évszakra való lábbeliket, ezért nem árt, ha tisztában vagyunk vele, hogy mik lesznek az idei év legnagyobb trendjei.

Merész színek
A 2013-as év a merész színek éve lesz, így bátran szerezzünk be egy rikító napsárga, egy trendi zöld vagy egy arisztokratikus királykék topán.

Lágy pasztell
A visszafogottabb, nőiesebb trendek követői imádni fogják a finom pasztellekben tündöklő topánokat, melyek a hétköznapi és az alkalmi szetteknek is különleges bájt kölcsönöznek.

Colorblocking
A színek, minták és anyagok keverése még mindig trendi, így bátran szerezzünk be egy merész, eklektikus darabot a cipősszekrény szépségei közé.

Arany részletek
A futurisztikus trendek népszerűvé válásának köszönhetően a fémes részleteket tartalmazó topánok is igen felkapottak lesznek az idei szezonban.

Monokróm
Persze az egyszerűbb, letisztultabb stílus kedvelői is találhatnak a kedvükre való darabokat, például az idei monokróm trend fekete-fehér topánjai remek kiegészítők lehetnek.

Orrdísz
A cipők orrán feltűnő díszek idén sem tűnnek el, főként a fém rátétekkel rendelkező darabok lesznek a trendszetterek kedvencei.

Papucscipők
A laposabb lábbelik szerelmeseinek sem kell aggódniuk, hisz a balerina, a gladiátor szandál és az oxford cipők is megmaradnak, ám az újdonságnak számító papucscipők lesznek a szezon abszolút befutói.

Oldalak