2013 legstílusosabb fürdőruhái

A nyár legfontosabb döntései közé tartozik a megfelelő fürdőruha kiválasztása, és mivel már alig várjuk a strandszezont, itt az ideje körülnézni 2013 legnépszerűbb darabjai között.

Be wild
Az állatminta idén nemcsak a pólókon és pulcsikon befutó, hanem a fürdőruhákon is. Itt az ideje lecserélnünk a hagyományos leopárd- és zebramintás bikiniket ezekre a We Are Handsome által forgalmazott egyedi darabokra, melyeket bodyként a megfelelő kiegészítőkkel és alapdarabokkal kombinálva akár utcára is hordhatunk.

Mix and match
A mintában és színben nem egyező alsók és felsők laza megjelenést biztosítanak és vidám, nyári hangulatot is sugároznak egyben. Ez a trend nagyon praktikus, hiszen számos új szettet állíthatunk össze a már meglévő darabokból, mint ahogyan azt a Karla Speticnél is láthatjuk.

Görög istennő
A redők és fodrok nemcsak szexi, görög istennős kisugárzást adnak, de a megfelelő területek kihangsúlyozásával az alakformálásban is segítenek. Ne feledkezzünk meg az arany ékszerekről, melyek elengedhetetlen kiegészítői ezeknek a nőies daraboknak. Kedvenc darabjaink az Ague de Cocontól származnak.

Feketén fehéren
Bátran elővehetjük idén is a klasszikus fekete-fehér fürdőruháinkat, hiszen 2013-ban hódít a monokróm. Kalappal, kendővel és hatalmas napszemüveggel párosítva a luxus megjelenés garantált. Ha egy ilyen fürdőrucira vágyunk, akkor a MOEVA kínálatát érdemes szemügyre vennünk.

Vintage style
Idén nagyon divatosak a magas derékkal rendelkező fürdőruhák, melyek nemcsak szupernőiesek, de kényelmesek és praktikusak is egyben. Előnyösen takarják a problémás területeket és az '50-es évek szexszimbólumait juttatják eszünkbe. A vintage darabok legjobb lelőhelye a Wildfox.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!