2013 legstílusosabb fürdőruhái

A nyár legfontosabb döntései közé tartozik a megfelelő fürdőruha kiválasztása, és mivel már alig várjuk a strandszezont, itt az ideje körülnézni 2013 legnépszerűbb darabjai között.

Be wild
Az állatminta idén nemcsak a pólókon és pulcsikon befutó, hanem a fürdőruhákon is. Itt az ideje lecserélnünk a hagyományos leopárd- és zebramintás bikiniket ezekre a We Are Handsome által forgalmazott egyedi darabokra, melyeket bodyként a megfelelő kiegészítőkkel és alapdarabokkal kombinálva akár utcára is hordhatunk.

Mix and match
A mintában és színben nem egyező alsók és felsők laza megjelenést biztosítanak és vidám, nyári hangulatot is sugároznak egyben. Ez a trend nagyon praktikus, hiszen számos új szettet állíthatunk össze a már meglévő darabokból, mint ahogyan azt a Karla Speticnél is láthatjuk.

Görög istennő
A redők és fodrok nemcsak szexi, görög istennős kisugárzást adnak, de a megfelelő területek kihangsúlyozásával az alakformálásban is segítenek. Ne feledkezzünk meg az arany ékszerekről, melyek elengedhetetlen kiegészítői ezeknek a nőies daraboknak. Kedvenc darabjaink az Ague de Cocontól származnak.

Feketén fehéren
Bátran elővehetjük idén is a klasszikus fekete-fehér fürdőruháinkat, hiszen 2013-ban hódít a monokróm. Kalappal, kendővel és hatalmas napszemüveggel párosítva a luxus megjelenés garantált. Ha egy ilyen fürdőrucira vágyunk, akkor a MOEVA kínálatát érdemes szemügyre vennünk.

Vintage style
Idén nagyon divatosak a magas derékkal rendelkező fürdőruhák, melyek nemcsak szupernőiesek, de kényelmesek és praktikusak is egyben. Előnyösen takarják a problémás területeket és az '50-es évek szexszimbólumait juttatják eszünkbe. A vintage darabok legjobb lelőhelye a Wildfox.

Oldalak

Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...