A tervező, aki a világ legszebb ruháit alkotja meg - ismerd meg Zuhair Muradot

Tény, hogy nagyon büszkék vagyunk a magyar tervezőinkre, kétség sem férhet hozzá, mennyire tehetségesek és nemzetközi berkekben is egyre elismertebbek. Azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül ugyanakkor, hogy a külföldi dizájnerek között is akadnak szép számmal említésre méltó nevek, köztük az a férfi, aki pontosan tudja, mi kell a nőknek - Zuhair Murad kreációi a tökéletességet testesítik meg.

Az egyik legnagyobb név

1971-et írunk. Az USA-ban betiltják a dohányáru reklámozását a televízióban. A NATO fellövi a második távközlési műholdat a Kennedy Űrközpontból. 79 évesen meghal Rákosi Mátyás. Ugyanebben az évben megszületik Libanonban egy igazi zseni, aki 2021-ben a divatipar egyik legfontosabb neve, akinek kreációit milliók várják szezonról-szezonra a kifutókon, és akit a nők bálványoznak, mert a ruhái megtestesítik mindazt, amire a gyengébb nem képviselői vágynak - eleganciát, dominanciát, tekintélyt és valami pluszt, valami különlegeset.

Zuhair Murad sokat tett már le az asztalra a szakmában. 1999-ben - 28 esztendősen - jelent meg először divatbemutatón Rómában, a debütálása után pedig szinte rögtön sikert sikerre halmozott. Ma már világsztárok százai viselik kreációit a vörös szőnyegen, és amint megpillantod az alábbi galériánkban felvonultatott darabokat, te is megérted, miért akkora példakép. A tervező legszebb szerzeményeiből, kollekcióiból válogattunk.

"Ambiciózus ember vagyok és mindig a legjobbra törekszem. Szerettem volna kitűnni a tömegből a kreációimmal, ez a hitvallás már végig elkísér az utamon." (Murad)

Murad a divatipar egyik legelismertebb dizájnere. Ruhái mindig kifinomultak, elegánsak, de főként nagyon egyediek és extrák. Ő azon tervezők közé tartozik, akinek ruháit első ránézésre felismered, ha ismered a stílusát. Hoztuk a legszebb darabjait - az estélyiktől a menyasszonyi csodákig.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak