Megvan az idei év kedvenc mintája, mutatjuk, hogyan viselheted

Mindenki ezt fogja hordani.

A virágminta idén is tarol

Nem újdonság, hogy a tavaszi, nyári szezon közeledtével mindig képbe kerül a virágminta. Ez 2018-ban sincs másképp, ismét számtalan verzióját láthattuk ennek a printnek a legnagyobb tervezők kifutóin. A virágmintás ruha már-már alapdarabnak számít egy stílusos nő szekrényében, azonban azt javasoljuk, tekints egy kicsit a minta mögé és légy kreatív. Ehhez most pár tippet is adunk, megmutatjuk, hogyan tudod viselni a különféle, virágmotívumos holmikat.

A ruha

A virágmintás ruha már-már alapdarabnak számít egy stílusos nő szekrényében. Az apró és nagyobb motívumok is divatosak a szezonban, de mi inkább azt ajánljuk, hogy a fazonra menj rá. Egy különleges szabású darab feldobja a megjelenésed és egy kis játékosságot csempész a megjelenésedbe.

A nadrág

A farmerokon elhelyezett hímzésektől a teljesen mintás nadrágokig szinte bármivel találkozhatunk most. A fazonok sokszínűsége teret enged, hogy az alkatunkhoz legjobban passzoló darabot szerezzük be, a virágminta kiválasztása pedig már csak ízlés dolga. Ha igazán divatos akarsz lenni, akkor bátran viselj felül is virágmintát, de ha túl soknak tartod ezt, csipkével vagy metálfényű holmikkal is kombinálhatod a virágos nadrágod.

Lapozz, mutatjuk a többit!

Oldalak