Fashion&Beauty

Vincent Cassel szenvedélyesen rajong 31 évvel fiatalabb feleségéért: Tina nemcsak páratlan szépség, de pazar stílusérzéke is van – fotók

Az 56 éves Vincent Cassel 2018-ban mondta ki a boldogító igent szíve választottjának, a 25 éves Tina Kunakey-nak, aki igazi egzotikus szépség, ráadásul a divathoz is remekül ért.

Izzik köztük a levegő

Elég csak egy pillantást vetni közös fotóikra, máris egyértelmű válik, hogy Vincent Cassel fülig szerelmes 31 évvel fiatalabb feleségébe, Tina Kunakey-ba, akihez már jó pár éve hűséges. A César- és Európai Filmdíjas francia színész rajongása teljesen érthető, hiszen a 25 esztendős modellt páratlan szépséggel áldotta meg a sors, s nagyon úgy tűnik, hogy még a hatalmas korkülönbség sem tud problémákat okozni a kapcsolatukban. Tina láthatóan tökéletesen tisztában van az adottságaival, s mivel munkájából fakadóan keni-vágja a divatot, valamint a legújabb trendeket, mindig sikerül elkápráztatnia a közönséget zseniális összeállításaival. Galériánkban megmutatjuk, mennyi inspirációt tud nyújtani nők millióinak a filmsztár bombázó felesége:

Vincent Cassel 1996-ban ismerte meg az olasz modellt és színésznőt, Monica Belluccit, akit három évvel később feleségül is vett. Házasságukból két lányuk született – a 12 éves Léonie, valamint a 18 éves Deva, aki kiköpött az édesanyja –, s bár sokáig boldog családként éltek, 2013-ban végül a válás mellett döntöttek.
Kattints a további képekért!

David Hasselhoff rajongásig imádja a feleségét, aki közel 30 évvel fiatalabb nála – a nagy korkülönbség azonban egyáltalán nem okoz problémát a kapcsolatukban.

Leadfotó: Edward Berthelot/Getty Images
Forrás: GQ Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...