Trendi szülők figyelem! Az álombabakocsi megérkezett!

Arra a kérdésre, hogy mitől is lesz ma igazán trendi egy szülő, sajnos nem tudunk tuti tippeket adni, de ami egészen biztos, hogy az ember természetesen mindenből a legjobbat szeretné a gyermekének. Így gondolják ezt azon orosz milliomosok is, akik szerint a luxusverdákkal való ismerkedést nem lehet elég korán elkezdeni. (x)

Valódi luxus a babának

Ezt az életérzést hozta el most Magyarországra is a méltán híres Anex babakocsi márka, ami egyszerre célozza meg a legkisebbek birodalmát és persze szüleiket is, melyet a svájci tervezés és a folyamatos fejlesztés tesz még vonzóbbá és exkluzívabbá. Letisztult formavilágával és a legmagasabb minőségű anyagok felhasználása mellet nyújtott technikai paramétereivel joggal pályázik kategóriájának innovációs díjára. Már a képek is önmagukért beszélnek, de a teljesség igénye nélkül nézzük, mik azok a dolgok, melyek külön figyelmet érdemelnek ezekben a csodás babajárgányokban.

Ezüst ionokkal kezelt textíliák

Babakocsik egyedülálló antiszeptikus és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek a speciális ezüst ionos szövetvédelmi technológiának köszönhetően. Az ilyen babakocsiban a babákat nem fenyegetik mikrobák és baktériumuk.

Kókuszrosttal töltött betétek

A kókuszrost töltőanyag teljesen összhangban van az újszülött anatómiai formájával. Emlékezik a gyermek testének alakjára ezáltal elősegíti a megfelelő csontfejlődést. Vezető gyermekgyógyászok ajánlásával!

Vízlepergető bevonat

Az Anex® babakocsik szövetei speciális vízlepergető, impregnáló hatású anyagból készülnek. A vízcseppek anélkül gördülnek le a felületről, hogy azok behatolnának az anyagba.

UV50+ Technológia

A babakocsik borításai megfelelnek az UV50+ technológiának, mely lehetővé teszi hogy megszűrjék a káros ultraibolya sugárzás több mint 50%-át.

Eco-bőr fogantyúk

Igen magas antiallergén tulajdonságainak köszönhetően megakadályozzák a bőr irritációt. Nem melegszenek fel a napon és nem keményednek meg a legnagyobb hidegben sem.

Bár sokan egyelőre még jövő időben beszélnek a babavállalásról, mégsem árt tisztában lenni a legújabb technológiai és divatirányzatokkal a „bébi-piacon” is. A fentiek alapján azonban nem kérdés, hogy az Anex babakocsikat látva legszívesebben már előre bevásárolnánk a babaprojekthez.

Még több információ, modellek, színek és választék:

Facebook: AnexHungary https://www.facebook.com/anexhungary/
Instagram: Anex_Hungary https://www.instagram.com/anex_hungary
Web: www.anexbaby.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!