Ilyen a tökéletes esküvői ruha - a férfiak szemével

Elmondásuk alapján akkor szép igazán egy menyasszony, ha így néz ki.

A tökéletes esküvői ruha

Minden menyasszonynak van elképzelése arról, milyen ruhában szeretné kimondani a boldogító igent, de elgondolkoztunk valaha azon, hogy vajon a vőlegénynek mi tetszene? Nos, ez utóbbi már bizony ritkább. A BBC korábban készített egy felmérést, melynek keretében kétezer pasit kérdeztek meg a témában, az eredmények pedig meglepőek lettek. A kutatás során az alanyok részletesen elmondták, miből milyen stílust preferálnak - nyakvonal, szoknya típusa és hossza, fazon, anyag, kiegészítők, ezekből rakták össze az ideális kreációt.

Klasszikus dizájn

Mostanság a hagyományos vonalak egyre inkább háttérbe szorulnak, a nők az egyszerűbb, testhezálló darabokat részesítik előnyben. Épp ezért jogosan gondolnánk, hogy a pasik is a csajok igényeihez hasonlóan egy passzentos, letisztult dizájnt választanának kedvencüknek, de a tesztből kiderül, hogy pont az ellenkezőjéről van szó. A résztvevők több mint fele voksolt a tipikus "hercegnős" szatén dresszre, földig érő alsóval, vállat szabadon hagyó felsővel, apró kristályokkal díszítve. A srácok tehát ezek alapján a tradicionális vonalat képviselik, ellentétben a modern gondolkodású arákkal.

Minden feltételnek megfelel

Ian Stuart esküvői ruha tervező szerint a férfiak olyan darabot raktak össze tökéletesként, amely időtlen, és soha nem megy ki a menyasszonyi divatból. Klasszikus, tündérmesébe illő stílus, amely minden testalkatú nőnek jól áll, és az összes magassághoz passzol.

Leadfotó: 123rf

Oldalak