Fashion&Beauty

Természetes fogfehérítés otthon - 4 trükk, amit akár ma is kipróbálhatsz

Ha szeretnéd, hogy fogaid néhány árnyalattal világosabbak legyenek, de idegenkedsz a káros vegyületektől, nézd meg milyen természetes anyagokat használhatsz a ragyogóbb mosoly eléréséhez.

Kókuszzsír

Extra szűz kókuszzsírra lesz szükséged, amit bioboltokban tudsz beszerezni. A kókuszzsír szobahőmérsékleten folyékonnyá válik, így tudsz vele öblögetni, azonban látványos hatást csak úgy érhetsz el, ha ezt minimum 10-15 percig teszed. Ezután meleg vízzel öblítsd ki a szád. Nemcsak fehérebbek lesznek a fogaid, de az ínyed is sokkal egészségesebbé válik tőle.

Citrom és sütőpor

Egy fél citrom levét keverd össze negyed csésze sütőporral, a keverék egy kicsit habzani fog. Ezután márts bele egy vattapamacsot és dörzsöld át vele a fogaidat. Hagyd hatni 1-2 percig, majd mosd le. Havi egyszer folyamodj ehhez a módszerhez, mert ha túl gyakran alkalmazod, károsíthatja a fogzománcod.

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!